Σελίδες

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016Σημαντικό Σημείωμα 


Γεια σας ξανά, φίλοι μου! 

Δεν έχω τα λόγια να περιγράψω αυτο που νιώθω αυτή τη στιγμή. Μπήκα μετα από τρία χρονια στη διαδικασία να ανοίξω ξανά αυτο το μπλογκ. Πολλά έχουν αλλάξει αυτά τα τρία χρόνια στη ζωή μου, μαζί κι εγώ. Αποφάσισα λοιπόν να ξεκινήσω από την αρχή να γράφω. Αυτή τη φορά όχι fanfiction, αλλά κανονικό βιβλίο. Με δικούς μου χαρακτήρες και δική μου αρχή, μέση και τέλος. 
Σας καλώ, λοιπόν, όσοι είστε ακόμα ενεργοί και συντονισμένοι σε αυτό το μπλογκ, μα και όσοι είστε καινούριοι, να με συνοδέψετε σε αυτό το ταξίδι της φαντασίας. 
Διάβασα κάποια σχόλια που αναρτήθηκαν την περίοδο που δεν θυμόμουν καν ότι είχα μπλογκ και ειλικρινά συγκινήθηκα. Σας ευχαριστώ όλους. Και ειδικά εσένα stacie. Που με το σχόλιό σου με έκανες να τραβήξω πάνω τα μανίκια και να στρωθώ πάλι στη δουλειά. 
Για να σας κατατοπίσω, το μυθιστόρημα που γράφω αυτή την περίοδο θα έχει ως βάση και αρχή την ιστορία-fanfiction The prisoner of a dark knight. Δεν θα υπάρχουν σαφώς οι χαρακτηρες του Έντουαρντ και της Μπέλλα. Αλλά οι δικοί μου. Ο νέος τίτλος της ιστορίας ειναι "Η τελευταία πρόκληση ενός πολεμιστή". Εύχομαι να τη στηρίξετε όπως ακριβώς στηρίξατε και το The prisoner of a dark knight.

Για όσους ενδιαφέρονται για την ιστορία λοιπόν, αρχικά έχω αναρτήσει τον πρόλογο(που ειναι ίδιος με του The prisoner of a dark knight), καθώς και τα δύο πρώτα κεφαλαία στο wattpad. https://www.wattpad.com/story/60834821-η-τελευταία-πρόκληση-ενός-πολεμιστή   Για να το διαβάσετε βέβαια, προτείνω να κατεβάσετε την εφαρμογή. Είναι πολύ πιο βολική. 

Στο μεταξύ, σιγά σιγά θα μεταμορφώσω αυτό το μπλογκ και θα ανεβάσω και εδώ την ιστορία. Ίσως μάλιστα να συνεχίσω και κάποιες από τις παλιές με αλλαγμένα ονόματα. 

See ya! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου